Okullarda Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Okullarda Karne Sevinci

İzmir'de, ilk ve orta öğrenim seviyesindeki 680 bin öğrenci, 2015- 2016 eğitim- öğretim yılını tamamlayarak karnelerini aldı, tatile girdi.

17.06.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, ilk ve orta öğrenim seviyesindeki 680 bin öğrenci, 2015- 2016 eğitim- öğretim yılını tamamlayarak karnelerini aldı, tatile girdi.

Bornova Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde düzenlenen karne törenine, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Yahşi, töreni Vali Ayyıldız'ın talimatıyla 'özel' öğrencilerin eğitim gördüğü okulda yaptıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Sayın Valimize, burayı tercih etmelerinden ve özel öğrencilere olan sevgilerini göstermelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ben, 680 bin öğrencimizin karne aldığı bugünde özel öğrencilerimizi de tatile uğurlarken, hayatlarında, yollarında başarılar diliyorum."

Törende daha sonra Melih Tuncay İlkokulu öğrencilerinden oluşan zeybek ekibi sahneye çıktı. Zeybek ekibinin gösterisinden sonra Vali Ayyıldız ve Milli Eğitim Müdürü Yahşi sınıfları gezerek özel öğrencilerle yakından ilgilendi.

Vali Ayyıldız, merkezde eğitim alan özel çocuklara karnelerini vererek, sevinçlerine ortak oldu.

Ayyıldız, velilerle sohbet ederek, çocukların durumlarıyla ilgili bilgi de aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullarda Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement