Okyanus Koleji Yöneticileri, Adana Şubesi'nin Velileri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Okyanus Koleji Yöneticileri, Adana Şubesi'nin Velileri İle Buluştu

Okyanus Koleji Yöneticileri, Adana Şubesi\'nin Velileri İle Buluştu

Okyanus Kolejleri İstanbul dışındaki ilk şubesini Adana'da faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

21.07.2014 11:17  Güncelleme: 11:08

Farklı illerde eğitim veren butik okulları bünyesine katarak büyümeye devam eden Okyanus Koleji, Adana Sheraton Otel'de düzenlediği yemekte yeni açılacak şubenin velileriyle buluştu.

2004 yılında Avcılar kampüsüyle birlikte özel okulculuğa farklı bir soluk getiren Okyanus Koleji aynı yıl "Eğitim ve Yaşam Merkezi" sloganıyla eğitim dünyasında faaliyet göstermeye başladı. Okyanus Koleji bugün, İstanbul'un farklı bölgelerindeki toplam 11 okuluyla faaliyet gösteriyor. 2014-2015 Eğitim yılında faaliyetlerine başlayacak olan Beykent ve Ataşehir Anaokullarıyla okulun kampüs sayısı 13'e çıkıyor.

Okyanus Koleji Ekinfen Koleji'ni bünyesine katarak şehir dışındaki ilk kampüsünü Adana'da faaliyete geçiriyor…

Kurum, Adana'da bulunan Ekinfen Koleji'ni bünyesine katarak İstanbul dışındaki ilk kampüsünü hayata geçiriyor. Bu yıl Okyanus Kolejleri markasıyla eğitimine devam edecek okulda kampüsün fiziksel yapısı tamamen yenileniyor. Bu renovasyon ile birlikte 1200 öğrenci kapasitesi olacak kampüse şimdiden yeni talepler başladı.

Okyanus Koleji Kurucusu Orhan Özbey, Adana'da velilerle buluştuğu davette Okyanus Koleji'nin sistemini anlattı. Özbey "Her çocuk dünyaya tek olarak gelir, eşi benzeri yoktur. Biz hem yönetim hem de eğitmen kadrosu olarak çocuklarımıza bu şekilde saygıyla yaklaşır ve eğitim veririz. Tüm öğrencilerimizin birbirinden farklı olduğunun bilincindeyiz. Onların yetenekleri, ilgi alanları ve kişilik özeliklerini dikkate alarak eğitimlerini şekillendiriyor, gelecekte sevdikleri işi yapacak gençler yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.
Orhan Özbey, Okyanus Koleji İstanbul okullarındaki tüm sosyal donanımların, kapalı havuz, spor salonları, kapalı tören alanları, diğer sosyal faaliyetler için varolan alanların Adana'da da olacağını belirtti...
2015-2016 Eğitim döneminde ise İstanbul'da Mimarsinan, Çamlıca, Kemerburgaz ve Çekmeköy ile Bursa, İzmir ve Ankara'da açılacak yeni şubelerle Okyanus Kolejleri kampüs sayısını 21'e çıkararak %100 büyüme hedefliyor.

Okul yönetimi ayrıca bundan böyle yeni şubeler için bina araştırması yaparken öncelikli olarak butik okullardan faydalanacağını belirtiyor. Şu an 7 binden fazla öğrenciye eğitim veren Okyanus Kolejleri bu büyümeyle birlikte 15 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okyanus Koleji Yöneticileri, Adana Şubesi'nin Velileri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement