Öldürülen Çakıroğlu'nun İsmi İncirliova'da Parka Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Çakıroğlu'nun İsmi İncirliova'da Parka Verildi

Öldürülen Çakıroğlu\'nun İsmi İncirliova\'da Parka Verildi

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı kararla, Ege Üniversitesi'nde çıkan bıçaklı kavgada ölen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı ilçede yapımına başlanan bir parka verildi.

05.03.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı kararla, Ege Üniversitesi'nde çıkan bıçaklı kavgada ölen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı ilçede yapımına başlanan bir parka verildi.

İncirliova Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale tarafından meclis toplantısında verilen gündem dışı önergeyle; Ege Üniversitesi'nde çıkan bıçaklı kavgada ölen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin ilçedeki bir parka verilmesini önerildi. Karar, oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Kale, şöyle dedi:

"Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun çıkan kavgada yaşamını yitirmesi tüm Türkiye'de olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İncirliova Belediyesi olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını yaşatmak için Hürriyet Mahallesi'nde yeni hizmete açılacak olan çocuk oyun parkına ismini vermek istedik. Meclis üyesi arkadaşlarımızda bizi kırmayarak önergemizi onayladı. Kısa bir süre içerisinde park tamamlanarak hizmete açılacak. Parkın ismi de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Park'ı olacak. Bu vesileyle Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismini parkta yaşatmış olacağız." - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Çakıroğlu'nun İsmi İncirliova'da Parka Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement