Öldürülen Muhasebecinin Kızları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Muhasebecinin Kızları Tutuklandı

Öldürülen Muhasebecinin Kızları Tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kayıp ilanı verdiğini eşini, polis sorgusunda, yasak aşk yaşadığı dostu ile birlikte öldürdüklerini itiraf eden kadının iki kızı ile kızının sevgilisi dün akşam çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Kdz.

12.10.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kayıp ilanı verdiğini eşini, polis sorgusunda, yasak aşk yaşadığı dostu ile birlikte öldürdüklerini itiraf eden kadının iki kızı ile kızının sevgilisi dün akşam çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kdz. Ereğli'de 17 Eylül 2012 tarihinde kaybolan ve eşinin polise giderek kayıp başvurusu yaptığı Mali Müşavir Mevlüt Bilen'in1 yıl sonra cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. Mevlüt Bilen'in eşini ve kızlarını teknik ve fiziki takibe alması sonrası cinayeti çözen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro ekipleri olayla ilgili olarak Ayşe Bilen, kızları M.B. (19) ve M.B. (17) ile M.B.'nin sevgilisi O.G. (17) ile Ayşe Bilen'in yasak aşk yaşadığı N.B.'yi gözaltına almıştı. 5 zanlı tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilirken, Mevlüt Bilen'in kızları M.B. ve M.B. ile sevgilisi O.G.'yi tutuklu yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı. Mahkeme Mevlüt Bilen'in eşi Ayşe Bilen ile yasak aşk yaşadığı N.B'yi ise tutuklamıştı. Savcılığın mahkemeye yaptığı itiraz üzerine Mevlüt Bilen'in kızları M.B. ve M.B. ile M.B.'nin sevgilisi O.G. dün yeniden göz altına alınarak mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme üç zanlının da 'Cinayete yardım ve yataklık' tan tutuklanmasına karar verdi.

Mevlüt Bilen'in iki kızı ile M.B.'nin sevgilisi O.G. hastanede sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından Beycuma Cezaevi'ne gönderildiler.

Öte yandan polise öldürülen Mali Müşavir Mevlüt Bilen'in cesedine ise halen ulaşamadı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Muhasebecinin Kızları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement