Öldürülüp Elleri Kesilen Kadının Kimliği Kolundaki 'Şeytan' Dövmesinden Saptandı (4) - Son Dakika
Güncel

Öldürülüp Elleri Kesilen Kadının Kimliği Kolundaki 'Şeytan' Dövmesinden Saptandı (4)

Öldürülüp Elleri Kesilen Kadının Kimliği Kolundaki \'Şeytan\' Dövmesinden Saptandı (4)

Cenaze MANİSA'YA GÖTÜRÜLDÜ İzmit-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun cenazesi annesi Havva Görmüş tarafından İzmit Asri Mezarlık morgundan alınarak Manisa'ya götürüldü.

06.02.2015 19:07

Cenaze MANİSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

İzmit- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun cenazesi annesi Havva Görmüş tarafından İzmit Asri Mezarlık morgundan alınarak Manisa'ya götürüldü.

Kızını İzmit Asri Mezarlık Morgunda teşhis eden annesi Havva Görmüş daha sonra Kocaeli Adliyesi'nde ifadesi alındı. Adliye çıkışında polis ve jandarmaya güvendiğini söyleyen Havva Görmüş, "Adalate, jandarmaya ve polise güveniyorum ve Allah onlara dert vermesin. Olayı gerçekleştiren kişileri Allah kahretsin sadece tek dilediğim budur" dedi.

Adliyenin ardından Asri Mezarlık Morguna gelen Havva Görmüş cenazeyi teslim aldı. Cenaze aracı saat 18.15'de Manisa'ya hareket etti.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülüp Elleri Kesilen Kadının Kimliği Kolundaki 'Şeytan' Dövmesinden Saptandı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement