Oltu'da Gönüllü Kadınlar Yetim ve Öksüzlerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Oltu'da Gönüllü Kadınlar Yetim ve Öksüzlerin Yüzünü Güldürdü

Oltu\'da Gönüllü Kadınlar Yetim ve Öksüzlerin Yüzünü Güldürdü

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde gönüllü kadınlar, yetim ve öksüz çocukları tepeden tırnağa giydirdi.

20.01.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde gönüllü kadınlar, yetim ve öksüz çocukları tepeden tırnağa giydirdi. İzmir'den özel olarak oyun parkuru ve animasyon ekibi getiren kadınlar, çocukların yüzünü güldürdü.

Oltu Kaymakamlığı ile işbirliği içerisinde yaptıkları çalışma sonucu ilçe genelinde tespit ettikleri 100 kadar yetim ve öksüz çocuğa ulaşan hayırsever kadınlar, anlamlı bir yardıma imza attılar. Dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde kimsesizleri sıcak yürekleriyle kucaklayan Oltulu kadınlar, spor salonunda yapılan programla yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerini bir araya getirdi. Kendi evlerinde yapmış oldukları pasta, börek ve yaprak sarması gibi yiyecekleri aileler ve çocuklara kendi elleriyle ikram eden kadınlar, çocuklar için de İzmir'den oyun parkuru ve animasyon ekibi getirdi. Gün boyunca oyun parkurunda doyasıya eğlenen yetim ve öksüz çocuklar, palyaçoların gösterileriyle birlikte de neşeli anlar yaşadılar. Organizasyonda yetim ve öksüz çocuklar isimlerinin yazılı olduğu yaş pastaları keserken gönüllü kadınlar, kendi imkanlarıyla almış oldukları giyim malzemelerinin yanı sıra birbirinden farklı birçok hediyeyi çocuklara dağıttılar.

Organizasyona destek veren Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, gönüllü kadınların gerçekleştirmiş olduğuu faaliyeti takdirle karşıladığını belirtti. Kaymakam Zengin, "20 kadar gönüllü kadının bir araya gelerek anlamlı ve güzel bir faaliyet gerçekleştirdiklerini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tamamen kendi gayretleri ve kendi imkanlarıyla hazırladıkları bu güzel faaliyet için emeği geçen bu gönüllü kadınları tebrik ediyorum. Uzun bir süredir bu duyarlılığa sahip gönüllü kadınlar tamamen kendi inisiyatifleriyle yaşlı ve dul kadınları bir araya getirmişlerdi" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oltu'da Gönüllü Kadınlar Yetim ve Öksüzlerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement