On Numara Talihlisinin 4'ü de İzmir Torbalı'dan - Son Dakika
Güncel

On Numara Talihlisinin 4'ü de İzmir Torbalı'dan

On Numara Talihlisinin 4\'ü de İzmir Torbalı\'dan

Şans oyunlarından On Numara’nın 23 Haziran tarihli çekilişinin ardından İzmir'in Torbalı ilçesinde büyük sevinç yaşandı.

24.06.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şans oyunlarından On Numara'nın 23 Haziran tarihli çekilişinin ardından İzmir'in Torbalı ilçesinde büyük sevinç yaşandı. 4'e bölünen büyük ikramiyenin tüm talihlilerinin de aynı bayiden oynadıkları ortaya çıktı.

İzmir Torbalı'dan çıkan şanslı kişi ya da kişiler 60 Bin 637,70 TL kazandı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinin 620. hafta çekilişi 23 Haziran 2014 tarihinde yapıldı. İzmir Torbalı'dan oynayan 4 talihli, büyük ikramiyeyi almaya hak kazandı. Talihlilerin aynı şehirden, aynı ilçeden ve aynı bayiden oynamaları ise dikkat çekti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Milli Piyango Bayisi Erol Gül, ikramiyeyi kendi kazanmış kadar çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Geçmiş yıllarda da 5+1 talihlisine benim bayide oynamıştı. Bu ikinci büyük ikramiyem. En az talihli kadar ben de sevindim. Kupon ile ilgili olarak fazla bilgimiz yok. Bir kişi mi yoksa ayrı ayrı kişiler mi oynadı henüz bunu bilemiyoruz. Ancak, talihlinin Torbalı'dan olması ve benim bayide oynaması bizleri çok sevindirdi" dedi. Torbalı ilçesinde büyük ikramiyenin talihlisi kişi ya da kişilerin kim veya kimler oldukları merakla bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel On Numara Talihlisinin 4'ü de İzmir Torbalı'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement