20 Yaşındaki Koca Önce Karısını Sonra Kendi Vurdu - Son Dakika
Güncel

20 Yaşındaki Koca Önce Karısını Sonra Kendi Vurdu

20 Yaşındaki Koca Önce Karısını Sonra Kendi Vurdu

Boşanmak isteyen karısını pompalı tüfekle öldüren 20 yaşındaki koca, daha sonra kendini vurdu. Karı koca hayatını kaybetti.

16.08.2015 16:20  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yaşındaki Ahmet Şahin isimli şahıs, kendisinden boşianmak isteyen 18 yaşındaki Şeyma Şahin'i pompalı tüfekli vurup öldürdü.Karısını vurduktan sonra kendisini vuran 20 yaşındaki koca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARININ YANINA TAŞINDI

Alınan bilgiye göre, kocası Ahmet Şahin (20) ile boşanma sürecinde olan bir çocuk annesi Şeyma Şahin (18), bir süre önce Demet'teki evinden ayrılarak Keçiören Ufuktepe Mahallesi'ndeki yakınlarının yanına taşındı.

TİCARİ TAKSİYLE GETİRDİĞİ POMPALI TÜFEĞİ ALDI

Karısıyla konuşmak için Keçiören'e gelen Ahmet Şahin, baldızı Sema ve eşi ile Şeyda Sokak'taki Şehit İbrahim Atlıhan Parkı'nda buluştu. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Ahmet Şahin, eşiyle tartıştıktan bir süre sonra, telefon ettiği kişinin ticari taksiyle getirdiği pompalı tüfeği aldı.

KENDİSİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Ahmet Şahin, tüfekle eşi Şeyma'yı ayağından ve göğsünden yaraladı. Kaçan baldızını da bir süre kovalayan Şahin, daha sonra parka dönerek vurduğu eşinin yanı başında kendini göğsünden vurdu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Şeyma Şahin hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Şahin de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 20 Yaşındaki Koca Önce Karısını Sonra Kendi Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement