Önce Lastiği Patlattılar, Sonra 100 Köylünün Süt Parasını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Önce Lastiği Patlattılar, Sonra 100 Köylünün Süt Parasını Çaldılar

Organize hırsızlar, bankadan beri takip ettikleri Kooperatif Başkanı'nın önce araç lastiğini patlattı, sonra da o tamir işlemiyle uğraşırken araçtan 95 bin lirayı çaldı.

11.07.2014 09:53  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 100 süt üreticisine ait 95 bin lira çok ilginç bir yöntemle çalındı. Organize hırsızlar, bankadan beri takip ettikleri Kooperatif Başkanı'nın önce araç lastiğini patlattı, sonra da o tamir işlemiyle uğraşırken araçtan 95 bin lirayı çaldı.

2 KİŞİ, ARACIN LASTİĞİNİ KESTİ

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde meydana geldi. Mudanya'nın Çayönü, Yörükyenicesi ve Emirleryenicesi köylülerinden oluşan Çayönü Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Halil Kaya ve İkinci Başkan Abdullah Öz, 100 kişinin süt parasını çekmek için Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki bir bankaya gitti. Bu sırada Öz ve Kaya'yı takip eden 2 kişi aracın lastiğini keserek patlattı. Buradaki işlemlerin ardından 16 HA 994 araçlarıyla Haşim İşcan Caddesi'ne çıkan Öz ve Kaya, çevredekilerin uyarısıyla kamyonetin lastiğinin patladığını fark etti.

LASTİĞİ DEĞİŞTİRMEK İSTERKEN, HIRSIZLAR PARALARI ÇALDI

Araçtan inen başkan ve yardımcısı patlayan lastiği yerine stepneyi takmak istedi. Aracın arkasındaki gübreleri indirirken bir ses duyan Öz ve Kaya, direksiyonun yanına bıraktıkları deri çantayı bir kişinin alıp kaçtığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızların kullandığı aracın plakasını telsiz anonsu ile tüm ekiplere bildirdi. Kısa bir süre sonra 16 BJ 665 plakalı kiralık otomobil Doğanbey Mahallesi'nde içindeki deri çantayla terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan incelemelerde çantanın boş olduğu ortaya çıktı. Zanlılardan birisinin yabancı uyruklu olduğu ve Öz ile Kaya'nın bankadan yüklü miktarda para çektiğini görünce aracın lastiğini patlattığı öğrenildi.

OLAYIN ŞOKUNU ÜZERİNDEN ATAMADI

Olayın şokunu üzerinden atamayan Başkan Halil Kaya, "Bankadan parayı çektik, lastiğimizi patladığını gördük. Mudanya istikametine dönecektik. Sağa çektik, lastikle uğraşırken önden parayı alıp kaçtılar. Üç köydeki müstahsillerin parasıydı" dedi.

Olaya şahit olduktan sonra polise haber veren Mustafa Tanıtan, "Süt üreticilerinin parasıymış. Bankadan takip etmişler, lastiği patlatıp parayı çaldılar. Polisi ben aradım" dedi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.

Önce Lastiği Patlattılar, Sonra 100 Köylünün Süt Parasını Çaldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önce Lastiği Patlattılar, Sonra 100 Köylünün Süt Parasını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tunaa: türküm ama birşey diyecem kürtlerin adı çıkmış ya batıdaki şu sözde müslümanım diyen okadar çok yörüklerin göçmenlerin arnavutların vs okadar çok çingenesi haini beleşçisi varki okadar çok paracı fitne fesat beleşçi kalpleri kötü olanlar varki kürtlerin adı çıkmış dokuza inmez sekize özellikle denizli bursa izmir trakya selanik edirne konyanın yörüklerinden göçmenlerinden bunlar hepsinden tehlikeli 5 10 Yanıtla
  • hülya: köylünün parasını ALLAH size yedirtmeden canınızı alsın,,, gidin çalışın peleşçi köpekler ya da geberin. 3 0 Yanıtla
  • zekocom: yakalanmadıgın sürece bu memlekette herşey yasaldır hırsızlık bile 1 1 Yanıtla

Advertisement