Onuncu Yıl Marşı İçin Zirve Tırmanışı - Son Dakika
Güncel

Onuncu Yıl Marşı İçin Zirve Tırmanışı

Onuncu Yıl Marşı İçin Zirve Tırmanışı

Chp Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı 22 yaşındaki Berkan Aytek, Niğde- Aladağlar Emler Zirvesi tırmanışını 10'uncu Yıl Marşı'na adadı.

27.06.2016 13:19

Chp Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı 22 yaşındaki Berkan Aytek, Niğde- Aladağlar Emler Zirvesi tırmanışını 10'uncu Yıl Marşı'na adadı. Aytek, arkadaşlarıyla 3 bin 750 metrelik zirveye çıktı.

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berkan Aytek, bir grup arkadaşıyla birlikte dün Niğde- Aladağlar Emler Zirvesi tırmanışı gerçekleştirdi. CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları'nın hazırladığı ve üzerinde '10'uncu Yıl Marşı Farkındalık Zirve Tırmanışı. Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerinin bekçisiyiz' yazılı pankart ve Türk bayrağıyla poz verdi.

Tırmanış sonrası konuşan Aytek, "Yorucu bir tırmanışı bitirdik. Bayrağımızı ve partimizi her alanda temsil etmeye devam ediyoruz" diyerek mutluluğunu sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaştı. Aytek, tırmanışa destek veren CHP'li arkadaşlarına da teşekkür etti.

Tırmanışın fikir babası olduğu belirtilen Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Karcı, "Daha önce Balıkesir'de görev yapan Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz 10. Yıl Marşı'nı yasakladı. Bu yasağı protesto etmek isteyen CHP'lilere ise biber gazıyla müdahale edildi. Biber gazına maruz kalanlardan biri de Balıkesir Gençlik Kolları'nın eski Başkanı, Bolulu arkadaşımız Emrah Türk'tü. Biz de Berkan'ın tırmanışıyla 10. Yıl Marşı ile bir farkındalık yaratılabileceğini düşündük. Berkan da kabul etti. Hemen bir pankart hazırladık. Berkan zirveye çıktığında bu pankartı açtı. CHP Gençliği olarak bir kez daha 10. Yıl Marşı'na sahip çıkmanın, Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerinin bekçisi olduğumuzu bir kez daha göstermenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

BOLU'DAN MESAJ VAR

CHP Balıkesir eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emrah Türk, Berkan Aytek'i "yüreğine, ayağına sağlık kardeşim" diyerek kutladı. Balıkesir Üniversitesi mezunu Türk, sosyal medya aracılığıyla verdiği mesajda, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i de unutmadı. Mesaj şöyle:

"Sen birilerine yaranmak için (10. Yıl Marşı'nı) yasaklamaya çalışırsın ama bir bakarsın herkesin tepkisini çekersin. Seni protesto etmek isteyenlere biber gazı ile müdahale etmelerine rağmen, ertesi gün 30 milletvekili ile iki katı kalabalık olur. Bütün illerde sana tepki başlar. O da yetmez gibi yürekli bir genç 10. Yıl Marşı'na farkındalık yaratmak ve seni protesto etmek için 3 bin 750 metre tırmanır. Yani kolay değil o işler, unutma!"

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onuncu Yıl Marşı İçin Zirve Tırmanışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement