Önünde Göçük Oluşan Okulda Eğitime Ara Verildi - Son Dakika
Güncel

Önünde Göçük Oluşan Okulda Eğitime Ara Verildi

Önünde Göçük Oluşan Okulda Eğitime Ara Verildi

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ndeki Doğan Site İlkokulu'nun önünde meydana gelen göçük nedeniyle 10 metrelik çukur oluştu.

14.04.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ndeki Doğan Site İlkokulu'nun önünde meydana gelen göçük nedeniyle 10 metrelik çukur oluştu. Gece meydana gelen olayda kimse yaralanmazken, okulda eğitime ara verildi.

Olay, gece geç saatlerde Doğan Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde okula giden görevliler, bahçenin ihata duvarının önünde oluşan yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukuru görünce durumu okul yönetimine bildirdi. Henüz sebebi bilinmeyen göçük nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okuldaki eğitime ara verme kararı alırken, bölgede güvenlik önlemleri alındı. Elbistan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik çukurun meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunurken, yaşanabilecek yeni göçüklere karşı önlemler alındı.

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, herkesi şaşırtan olayın ardından üzücü bir kaza yaşanmaması için eğitime ara verildiğini anlatarak, "Okulumuzun önünde 10 metreye varan derinlikte, uzunluğunun ne kadar olduğunu şu an için tahmin edemediğimiz bir obruk ya da yarık dediğimiz bir durum oluşmuş. Biz tedbir olarak öğrencilerimizi bugün okula almadık. Oluşan göçüğün sebepleri teknik olarak araştırılıyor. Bu inceleme neticesinde oluşan duruma göre tedbirimizi alacağız" dedi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önünde Göçük Oluşan Okulda Eğitime Ara Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement