Opedo, Winterfest'te Gençlerin Yanında - Son Dakika
Basın Bültenleri

Opedo, Winterfest'te Gençlerin Yanında

Opedo, Winterfest\'te Gençlerin Yanında

19 Ocak'ta ilk dönemi başlayan Winterfest'in 09 Şubat Pazar -13 Şubat Çarşamba tarihleri arasında gerçekleşecek son haftasında program yine dopdolu. Festivalin ilk günü 9 Şubat Pazar, Rock Star "Model" Welcome Party gerçekleştirecek.

10.02.2014 17:01

19 Ocak'ta ilk dönemi başlayan Winterfest'in 09 Şubat Pazar -13 Şubat Çarşamba tarihleri arasında gerçekleşecek son haftasında program yine dopdolu. Festivalin ilk günü 9 Şubat Pazar, Rock Star "Model" Welcome Party gerçekleştirecek. 10 Şubat'ta Hande Yener, 11 Şubat'ta Serdar Ortaç ve 12 Şubat'ta Ozan Doğulu'nun performanslarıyla festival ısınacak.

Kaymaktan yoruldum diyenler için ise Opet'in Play Station alanı tüm gün boyunca en heyecanlı turnuvalara ev sahipliği yapacak. Opet'in kayak sonrası düzenlediği Opet Lounge alanındaki ritmi yüksek partiler de sucuk ekmek ve sıcak içecek ikramlarıyla dağ havasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

OPET, farklı aktivitelerle müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor. OPET'in kısa sürede çok sevilen karakteri OPEDO, tüketicilerle son olarak Uludağ'ın zirvesinde buluşuyor. Türkiye müşteri memnuniyetinin değişmez lideri OPET, bu kez 19 Ocak- 13 Şubat tarihleri arasında Uludağ'da düzenlenen Türkiye'nin en büyük kış festivali Winterfest'te, gençleri OPEDO ile eğlencenin zirvesine taşıyor.

Güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşterilerinin her yerde, her zaman yanında olmaya önem veren OPET, Uludağ'da düzenlediği partiler ve sosyal medya uygulamalarıyla, 71 üniversiteden gelen 8500 öğrencinin yarı yıl tatilinde güzel vakit geçirmesini sağlıyor.

Festival katılımcıları, OPET'in kayak sonrası düzenlediği partilerde OPEDO ile birlikte eğlenirken Grand Yazıcı Otel terasında kurulan OPET lounge, festival boyunca katılımcılara sıcak içecekler ve müzik eşliğinde alternatif bir mekan olarak hizmet veriyor.

#opedoyollarda hashtag'i ile opettr instagram hesabından da Winterfest hatıralarını paylaşan katılımcılar, çektikleri fotoğrafların çıkışlarını da OPET Kiosku'ndan temin edebiliyor. OPET ayrıca Grand Yazıcı Otel'de gün boyu açık olan playstation alanıyla da üniversitelilere keyifli bir turnuva ortamı yaratıyor.

Bu eğlence dolu festival OpetInstagram #OpedoYollarda #Winterfest2014 #Uludağ adreslerinden, OPET'in facebook ve twitter hesaplarından da takip edilebiliyor.

OPET'in reklam filmleri dışında çeşitli iletişim çalışmalarında kullandığı OPEDO, tüketicilerle sıcak bir iletişim yakaladı. Karakter özelliklerini OPET'in marka değerlerinden alan OPEDO, ayrılmaz bir ikili olduğu tek tekerlekli aracı Motopet ile her yeniliği takip ederek OPET'in ürün ve hizmetlerini tüketicilere tanıtmaya devam edecek.

09-13 Şubat Festival Programı

9 Şubat 2014, Pazar Rockstar "Model" Welcome Party

10 Şubat 2014, Pazartesi Serdar Ortaç

11 Şubat 2014, Salı Hande Yener

12 Şubat 2014, Çarşamba Ozan Doğulu

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Opedo, Winterfest'te Gençlerin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement