Operasyonda Yakalanmamak İçin Girdiği Trafoda, Elektrik Akımına Kapıldı - Son Dakika
Güncel

Operasyonda Yakalanmamak İçin Girdiği Trafoda, Elektrik Akımına Kapıldı

Operasyonda Yakalanmamak İçin Girdiği Trafoda, Elektrik Akımına Kapıldı

Adana'da polisin kumar oynatan Güven Parti'ye yaptığı 22. operasyonda yakalanmamak için trafoya saklanan bir kişi elektrik akımına kapılarak hastaneye kaldırıldı.

07.09.2014 09:12  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Güven Parti'de tombala oynatıldığı ihbarı üzerine binaya 22. kez operasyon yaptı. Polis, kapıya vurarak "Aç, polis" diye bağırdı ancak kapıyı açan olmadı. Bir süre sonra polis, tırmanıp diğer tarafa geçerek ilk kapıyı kendi açtı. Bu sırada kumar oynayanlar binanın camından çıkarak arka taraftan kaçmaya çalıştı. İkinci kapıyı da açan ekipler, tam içeri girecekken bir anda neye uğradığını şaşırdı. İçeride bulunan çok sayıda kişi, 'yangın var' diyerek kargaşa çıkartıp kaçmaya çalıştı. Merdivenlerden düşme tehlikesi yaşayan polis, destek ekip istedi. Çıkan kargaşa sırasında ise öğretmen olduğu öğrenilen Mahmut B. (29), düşerek ayağından yaralandı.



"YANDIM" DİYE ÇIĞLIK ATTI

Polis ekipleri ambulans çağırdığı sırada içeriden 'yandım' çığlıkları duyuldu. İçeri giren ekipler, trafoya saklanan Mehmet D'nin (37) elektrik akımına kapıldığını fark etti. Trafoda dokunduğu bir kablonun akımına kapılan şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Ayağından yaralanan Mahmut B. ise, ambulansa bindirildiği sırada 'Niye kaçtın. Kumar mı oynuyordun?' sorusu üzerine "Kim kaçtı? Yok be kardeşim ne kumarı. Yukarıda başka bir şirket var oradaydım. Curcuna olunca aşağı düştüm. Kumar falan yok. Polisten kaçmadım. Polisten kaçılır mı? Yan yanayım görmüyor musun?" dedi.

Mahmut B. ve Mehmet D. ile birlikte kumar oynayan çok sayıda kişiye 189'ar lira idari para cezası yazdı, tombala oynatan şahıslara ise adli işlem yapıldı. Tombala malzemeleri ise kanalizasyona bağlanan borunun içinden çıktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Operasyonda Yakalanmamak İçin Girdiği Trafoda, Elektrik Akımına Kapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement