Opet Temiz Tuvalet Konvoyu İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Opet Temiz Tuvalet Konvoyu İzmir'de

OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" İzmir'e geldi.

28.07.2015 12:37

OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" İzmir'e geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son 21 günde 13 şehre uğrayan ve Opet istasyonlarında hijyen kontrolü yaparak malzeme tedariği sağlayan tırların son durağı İzmir oldu.

İzmir'deki OPET istasyonlarını kontrol eden ekiplerin sürücülere bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıttığı, ekiplerin yaz sezonunda 30 şehirdeki 180 istasyona gideceği ifade edildi.

"Temiz Tuvalet" kampanyasının fikir lideri olan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 15 yıl içinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

Açıklamada Öztürk'ün şu ifadelerine yer verildi:

"Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir. Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. OPET ve TSE işbirliği ile halka açık tuvaletler için belirlenen standartların İçişleri Bakanlığı'nca işyeri ve restoran tuvaletlerinde zorunlu kılınmış olması OPET'in bu konudaki başarısını teyit ediyor. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz müşteri memnuniyeti en yüksek marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Opet Temiz Tuvalet Konvoyu İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement