Avladığı Ördeği Almak İsterken Akıntıya Kapılarak Can Verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Avladığı Ördeği Almak İsterken Akıntıya Kapılarak Can Verdi

Avladığı Ördeği Almak İsterken Akıntıya Kapılarak Can Verdi

Muğla'da ördek avına çıkan tarım işçisi Yasin Dağ, avladığı ördeği almak için girdiği Namnam Çayı'nda akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

24.01.2017 10:43  Güncelleme: 11:57

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine tarım işçiliği için gelen 18 yaşındaki Yadin Dağ, arkadaşıyla ördek avına çıktı. Vurduğu ördeği almak için Namnam Çayı'a giren Dağ, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

ARKADAŞINI KURTARMAK İÇİN SUYA GİRDİ

Yasin Dağ ve arkadaşı Cengiz Yerli, ördek avlamak için Namnam Çayı kenarına gitti. Dağ, vurduğu ördeğin suya düşmesi üzerine almak için suya girdi. Dağ'ın akıntıya kapıldığını fark eden Yerli, arkadaşını kurtarmak için suya girdi. Dağ'ı kurtaramayacağını anlayan Yerli, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

2 SAAT SÜREN ARAMADA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine bölgeye AFAD ve Dalgıç polis ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından dalgıçlar talihsiz genci bularak sudan çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Dağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Dağ'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

TARIM İŞÇİSİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Urfa nüfusuna kayıtlı olan Dağ'ın tarım işçisi olarak geldiği Köyceğiz'de çalıştığı ve bugün üç arkadaşı ile birlikte ava çıktıkları öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Avladığı Ördeği Almak İsterken Akıntıya Kapılarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement