Ordu 10 Aydır Kayıp Olan Kocasını Arıyor - Son Dakika
Güncel

Ordu 10 Aydır Kayıp Olan Kocasını Arıyor

Ordu 10 Aydır Kayıp Olan Kocasını Arıyor

10 aydır kayıp olan kocasını arıyorORDU'nun Ünye İlçesi'nde 10 ay önce evden ayrılarak bir daha dönmeyen eşi 60 yaşındaki Mustafa Çelik'i arayan 60 yaşındaki Emine Çelik, yetkililerden yardım istedi.

07.12.2016 16:41

10 aydır kayıp olan kocasını arıyor

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde 10 ay önce evden ayrılarak bir daha dönmeyen eşi 60 yaşındaki Mustafa Çelik'i arayan 60 yaşındaki Emine Çelik, yetkililerden yardım istedi.

Ordu'nun Ünye İlçesi'ne bağlı Beylerce Mahallesi'nde yalnız yaşayan 6 çocuk annesi Emine Çelik, 10 ay önce evden ayrılarak bir daha haber alamadığı eşi Mustafa Çelik'i arıyor. Kocasının akli dengesi yerinde olduğunu söyleyen ve göz yaşları arasında eşine "evine dön" çağrısı yapan Emine Çelik, '10 ay önce evden ayrıldı. Bir daha geri dönmedi. Aradık ulaşamadık. Emniyet ve jandarmaya kayıp başvurusu yaptım. Beylerce Mahallesi'ndeki evimde yalnız yaşıyorum. Kimseye borcu yoktu, evde tatsızlığımız veya kavgamız yoktu. Eşimi gören veya duyanların bana ulaşmasını istiyorum. Yetkililerden de eşimin bulunması konusunda yardım bekliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu 10 Aydır Kayıp Olan Kocasını Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement