Ordu'da Büyükler Oynadı, Çocuklar Seyretti - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Büyükler Oynadı, Çocuklar Seyretti

Ordu\'da Büyükler Oynadı, Çocuklar Seyretti

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına Vali Kenan Çiftçi, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

23.04.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına Vali Kenan Çiftçi, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Etkinliklerde sahnede büyüklerin yer alması minikleri hem sevindirdi, hem de şaşırttı. Hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye girenlere ödüllerin de verildiği programda, halk oyunları gösterileri ilgi gördü.

Velilerin sandalye kapma, ip yardımıyla gözü kapalı olarak patates taşıma gibi yarışmalarını çocuklar büyük bir ilgiyle izledi. Güzelordu Din Görevlileri mehteran takımının gösterileri de kutlamalar renk kattı. Yarışmalarda dereceye girenlere plaketlerin verildiği kutlamalar müzikli eğlence eşliğinde devam etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Büyükler Oynadı, Çocuklar Seyretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement