Ordu?da Emekli Astsubaylar ve Şehit Yakınlarından Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

Ordu?da Emekli Astsubaylar ve Şehit Yakınlarından Teröre Tepki

Ordu?da Emekli Astsubaylar ve Şehit Yakınlarından Teröre Tepki

Ordu'da emekli astsubaylar ve şehit yakınlarından teröre tepkiORDU'nun Altınordu İlçesi'nde, bir grup emekli astsubay ve şehit yakını, bir araya gelerek terör saldırılarına tepki gösterip protestoda bulundu.

20.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da emekli astsubaylar ve şehit yakınlarından teröre tepki

ORDU'nun Altınordu İlçesi'nde, bir grup emekli astsubay ve şehit yakını, bir araya gelerek terör saldırılarına tepki gösterip protestoda bulundu.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde bir araya gelen bir grup emekli astsubay ve şehit yakınları terör saldırılarını protesto etti. Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okuyan grup adına daha sonra bir basın açıklaması yapan emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Ziya Odabaş, terörün hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını vurgulayarak, hain terör saldırılarını kınadı. Türkiye'de, ülke vatandaşların etkin kökenleri, dini inançları ve siyasi tercihleri ne olursa olsun eşit olduğuna dikkat çeken Odabaş, 'Hainler bilmelidir ki, vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu?da Emekli Astsubaylar ve Şehit Yakınlarından Teröre Tepki - Son Dakika


Advertisement