Ordu Üniversitesi Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Ordu Üniversitesi Büyüyor

Ordu Üniversitesi Büyüyor

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Çok genç bir Üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir” dedi.

24.02.2014 15:35

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, "Çok genç bir Üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir" dedi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, geleneksel olarak gerçekleştirdiği birim ziyaretleri kapsamında Ünye MYO, Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Ulubey MYO'yu ziyaret etti.

Rektör Yarılgaç, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Toplumdaki gelişme hızına paralel olarak bilgi ve beceri yetkinliği yüksek eğitimcilerden oluşan Ordu Üniversitesi'nde bilime ve araştırmaya duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla bizlere yön verebilecek nitelikli görüşmeler yapmak ve bu görüşmeler neticesinde sorunlarımızın ve bu konuda yapabileceklerimizin amaçlarımızı gerçekleştirebileceğimiz ölçüde düzenlenmesini sağlamak adına istişare toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bizlere emanet edilen öğrencilerimizin hayatlarının bu kritik noktalarında bir köprü görevi görerek topluma yararlı bireyler kazandırmak konusunda vazife sahibi olduğumuzun bilincindeyiz" diye konuştu.

"Birimlerimiz en üst düzeyde bilimi öğrencilerimize sunmak ve kendilerini etkin bir şekilde geliştirebilecekleri verimli bir eğitimi onlara sağlamak adına yeni programlar açmakta ve bu programların daha da geliştirilmesi sağlanarak öğrencilerin donanımlı birer bireyler olarak hayata atılmalarına katkı sağlamaktayız" Diyen Rektör Yarılgaç, "Çok genç bir Üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Kendini yenileyen dinamik ve çözüm üretme yeteneğine sahip bir personelle çalışmış olmaktan ötürü kendimi şanslı hissediyor ve bu vesileyle tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum" Şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Üniversitesi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement