Ordu Üniversitesi Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Ordu Üniversitesi Büyüyor

Ordu Üniversitesi Büyüyor

Rektör Prof. Dr. Yarılgaç: "Çok genç bir Üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir"

25.02.2014 16:51

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, "Çok genç bir Üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir" dedi.

Rektör Yarılgaç, birim ziyaretleri kapsamında Ünye Meslek Yüksekokulu, Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Ulubey Meslek Yüksekokulu'na ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Yarılgaç, her geçen yıl daha da büyüdüklerini belirterek, "Ulusal ve uluslararası standartların üstünde bir üniversite olabilmek adına yapılan görüşmelerde, bilimsel gelişmeleri takip etmek ve projeler üretebilmek amacıyla üniversitenin sahip olması gereken ihtiyaçlar, yeni açılması hedeflenen programlar, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve onlar için daha modern standartlarda bir yaşam alanı oluşturmak için üniversitenin fiziki ve eğitim şartlarının düzenlenmesi konuları üzerinde durularak 2013 yılının değerlendirmesi yapılmış ve 2014 yılı hedefleri de ortaya konulmuştur" dedi.

Rektör Yarılgaç, şunları kaydetti:

"Toplumdaki gelişme hızına paralel olarak bilgi ve beceri yetkinliği yüksek eğitimcilerden oluşan Ordu Üniversitesi'nde bilime ve araştırmaya duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla bizlere yön verebilecek nitelikli görüşmeler yapmak ve bu görüşmeler neticesinde sorunlarımızın ve bu konuda yapabileceklerimizin amaçlarımızı gerçekleştirebileceğimiz ölçüde düzenlenmesini sağlamak adına istişare toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bizlere emanet edilen öğrencilerimizin hayatlarının bu kritik noktalarında bir köprü görevi görerek topluma yararlı bireyler kazandırmak konusunda vazife sahibi olduğumuzun bilincindeyiz. Çok genç bir üniversite olmamıza rağmen uzun bir yol kat ederek geldiğimiz bu günlerde akademik ve idari kadrolarımızın özverili çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Her geçen yıl daha da büyüyoruz. Kendini yenileyen dinamik ve çözüm üretme yeteneğine sahip bir personelle çalışmış olmaktan ötürü kendimi şanslı hissediyor ve bu vesileyle tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Üniversitesi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement