Orduspor Genç Oyuncularına Güveniyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Genç Oyuncularına Güveniyor

Kulüp İdari Menajeri Şener: "Keşke iki ay öncesinden bu genç arkadaşlarımızı aramıza katabilseydik ama her şeye rağmen kamp boyunca ortaya koydukları performanslarından son derece memnunuz"

22.01.2015 13:49

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp idari menajeri Selim Şener, ligin ikinci yarısı öncesinde genç oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Keşke iki ay öncesinden bu genç arkadaşlarımızı aramıza katabilseydik ama her şeye rağmen kamp boyunca ortaya koydukları performanslarından son derece memnunuz" dedi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'daki kamp süresince genç oyuncuların teknik direktör Ziya Doğan'dan çok şey öğrendiklerini söyledi.

Maddi sıkıntılar nedeniyle ellerindeki çekirdek kadronun bozulduğunu anlatan Şener, ikinci yarı öncesi genç oyunculara güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Kampta yer alan tüm oyuncuların birilerinin aracılığıyla değil kendi yetenekleriyle kampa katılmayı hak ettiklerini anlatan Şener, "Tüm anne, babaların içleri rahat olsun. Burada birilerin aracılık ettiği değil, o formayı hak eden genç kardeşlerimiz kadromuzda yer alıyor. Zaten benim olduğu yerde asla böyle şeyler olmaz. Prensip olarak altyapı hocalarımızdan dahi oyuncu ismi almıyoruz. Biz kendimiz izliyor, kararımızı da ona göre veriyoruz" diye konuştu.

Şener, teknik direktör Ziya Doğan'ın genç oyunculara katkı sunmaya çalıştığını dile getirerek, artık Orduspor'un geleceğinin genç oyuncular olduğunu dile getirdi.

Karadeniz ekibinin şu an en çok zamana ihtiyacı olduğuna işaret eden Şener, şöyle konuştu:

"İkinci yarı öncesi biraz daha zaman olsa iyi olurdu. Mesela 20 gün daha Ziya hocamız genç oyuncularımızla kamp yapabilseydi. Bu hem takım hem de genç oyuncularımız açısından çok faydalı olurdu. Üzüldüğümüz nokta keşke iki ay öncesinden bu genç arkadaşlarımızı aramıza katabilseydik ama her şeye rağmen kamp boyunca ortaya koydukları performanslarından son derece memnunuz."

Şener, bazı genç oyuncuların ortaya koydukları performansla kampta öne çıktıklarını, bunun da teknik direktör Ziya Doğan'ı mutlu ettiğini kaydetti.

Öte yandan Orduspor kafilesinin bugün sona erecek kampın ardından ligde pazar günü oynayacakları maç için yarın Bolu'ya gideceği belirtildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Genç Oyuncularına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement