Orgeneral Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi

Gün içinde 4 şehit verdiğimiz ve bu sabahtan beri şiddetli çatışmaların yaşandığı El Bab operasyonunu, sabaha karşı komuta merkezine gelen Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanlarının bizzat yönettiği açıklandı.

08.02.2017 19:38  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonunda bugüne kadarki en kritik eşiğe gelindi. Cerablus ve Dabık'ın alınmasından sonra kuşatılan El Bab kentinde bu sabah kritik tepeleri kurtaran TSK ve ÖSO, şehir merkezinde DEAŞ'lı teröristlerle sokak savaşlarına başladı.

Operasyonlarda bugün önce sabah saatlerinde 2 askerin şehit olduğu, 15 askerin ded yaralandığı bilgisi geldi. Akşam üzeri gelen ikinci haberde ise 2 askerin daha şehit olduğu duyuruldu.

TSK en kritikTürk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ terör örgütü ile süren çatışmalarda 2 askerin daha şehit olduğunu açıkladı.

"SALDIRI EYP İLE DÜZENLENDİ"

Son gelen 2 şehit haberi hakkında bilgi notu yayınlayanGenelkurmay Başkanlığı "Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında 8 Şubat 2017 öğleden sonra DEAŞ terör örgütü ile süren çatışmalar esnasında iki kahraman silah arkadaşımız daha şehit olmuştur (EYP patlaması sonucu). Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" açıklaması yaptı.

GENELKURMAY FOTOĞRAFLARI YAYINLADI

Öte yandan, bugün sert çatışmaların yaşandığı karşı El Bab operasyonunu Genelkurmay Başkanı Akar ve kuvvet komutanlarının bizzat yönettiği ortaya çıktı.

<a class='keyword-sd' href='/orgeneral/' title='Orgeneral'>Orgeneral</a> Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi

TSK tarafından verilen bilgide, dün sabaha karşı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın önderliğinde, Genelkurmay Karargahı Komuta Harekat Merkezinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar'ın toplantı yaptığı belirtilerek fotoğraflar paylaşıldı.

Orgeneral Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi

Orgeneral Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orgeneral Akar, El Bab İçin Sabaha Karşı Komuta Merkezine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement