Orhangazi Esnafı Sandık Başına Gitti - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Esnafı Sandık Başına Gitti

Orhangazi Esnafı Sandık Başına Gitti

Bursa Orhangazi'de, Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odasının Olağan Genel Kurul toplantısında, Başkan Yahya Safran yeni dönem için güvenoyu aldı.

03.03.2014 11:21  Güncelleme: 11:19

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısında, Başkan Yahya Safran yeni dönem için güvenoyu aldı.

Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurul toplantısı Sakallı Tesislerinde yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Yaşar Kayhan yaptı. Kongreye Belediye Başkanı İsmail Tartar ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın'ın yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, belediye başkan adayları ve esnaflar katıldı.

2002'den bu yana oda başkanlığı görevini yürüten Yahya Safran seçimlerde tek aday oldu. Karşısına rakip çıkmayan ve oda üyelerinden tam destek alan Safran, 4 yıl görev yapacağı yeni dönem için de güvenoyu aldı.

Odanın hiçbir kişi ve kuruma borcunun olmadığı açıklandı. Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2014 yılı tahmini bütçesi ise 410 bin 145 lira olarak kabul edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Esnafı Sandık Başına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement