Orman: Bence Dany Transferi Faydalı Olacak - Son Dakika
Spor

Orman: Bence Dany Transferi Faydalı Olacak

Orman: Bence Dany Transferi Faydalı Olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında siyah beyazlı kulüp hakkında merak edilenleri cevapladı.

03.02.2014 21:45

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ara transfer dönemini kapattıklarını ve transferlere gösterilen tepkilere karşın Önder Özen'den oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Devre arasında transferin zor ve riskli olduğunu belirten Orman, SKY Türk 360'a verdiği demeçte, "Biz, hemen hemen transferi kapattık. Jermaine Jones transferi, Önder Özen ve ekibinin çalışmaları sonucunda gerçekleşti. Dany transferine gösterilen tepki ise, Galatasaray'dan bize gelmesinden dolayı. Bence Dany, bize faydalı olur." dedi.

"OLİMPİYAT STADI OLMAZSA..."

Vodafone Arena'nın yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan siyah beyazlı başkan, "Biz, stadı en kısa sürede tamamlamak istiyoruz ve çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Aslında bu periyotta Anadolu'da oynamayı düşündük ancak 8 bin kombine alan taraftarımızı düşünmemiz gerekiyordu. Bursaspor maçının Olimpiyat Stadı'nda oynanması için ise valiliğe başvurduk. Olumlu bir sonuç alamazsak, ya Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ya da şehir dışında oynanacak." şeklinde konuştu.

FERNANDES VE ALMEIDA'NIN GELECEĞİ

İbrahim Toraman dedikodularına son noktayı koyan Fikret Orman, "İbrahim, bizim kaptanlığımızı yapmış ve düzgün bir futbolcu. Teknik heyetimiz, kendisinin takıma dönmesine sıcak bakmıyor. Ben çıkıp bu aşamada, 'Geri dönecek' dersem, otoriteyi sarsmış olurum. Almeida ve Fernandes ile ise sezon sonunda görüşeceğiz. Beşiktaş büyük bir kulüp. Buraya çok oyuncular gelmiş, çok oyuncular da gitmiştir." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Orman: Bence Dany Transferi Faydalı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement