Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez: En Öncelikli Hedefimiz Halkın Memnuniyeti - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez: En Öncelikli Hedefimiz Halkın Memnuniyeti

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez: En Öncelikli Hedefimiz Halkın Memnuniyeti

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

09.07.2016 13:41

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Zafer Havalimanı'nda karşılanan ve hazırlanan sahada fidan dikimi gerçekleştiren Genel Müdür İsmail Üzmez, daha sonra Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım ve idari kadro tarafından karşılanan Üzmez, Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Yaman Sağlam, Cafer Bal, Muhammed Çolak, Şube ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Mayıs ayında göreve başlayan Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Kütahya'ya en iyi hizmeti sunmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Bölge Müdürü Adnan Kayım, Genel Müdürümüzün Kütahya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm idari kadro adına teşekkürlerini iletti.

Genel Müdürü İsmail Üzmez, yaptığı toplantıda taşradan uygulanmasını istediği hususlara dair değerlendirmelerde bulundu. Yöneticilik sorumluluğu ve bilinci üzerinde duran Üzmez, "Genel Müdürlük olarak, vatandaş memnuniyetini en ileri düzeye çıkarmak için uğraşmalıyız" diyerek, Orman Genel Müdürlüğü personeli olmanın özellikle de yönetici konumunda olmanın büyük sorumlulukları beraberinde getirdiğini söyledi.

Disiplin ve kurum ilkelerimizi çalışmalarımızda öncelikli tutmamızın önemine değinen Genel Müdür İsmail Üzmez, yeni fikirlere, farklı projelere açık olduklarını ve tüm personelin sunacağı yenilikçi projelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde durduklarını belirtti.

Şube ve İşletme Müdürlerinin görüş ve taleplerini de ayrıca dinleyen Üzmez, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve teşkilatın çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez: En Öncelikli Hedefimiz Halkın Memnuniyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement