Orman Ürünlerini Sınıflandırma Tatbikatları Dursunbey'den Başladı - Son Dakika
Yerel

Orman Ürünlerini Sınıflandırma Tatbikatları Dursunbey'den Başladı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce planlanan orman ürünlerini sınıflandırma tatbikatlarından ilki Dursunbey ilçesinde yapıldı.

31.10.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce planlanan orman ürünlerini sınıflandırma tatbikatlarından ilki Dursunbey ilçesinde yapıldı.

Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, tatbikatta, orman ürünleri üretiminde çalışan memurları, işçileri ve orman köylülerini ormandan daha kaliteli ürün alma konusunda bilgilendirdiklerini belirtti.

Tatbikatta tomrukların nasıl sınıflandırılacağını, neresinden kesileceğini gösterdiklerini aktaran Yalçın, "Emval içinde tomruk oranını ve kalitesini artıracağız. Bu bağlamda standartlara daha önem vererek birinci ve ikinci sınıf tomruk üretimini artıracağız. Aynı zamanda üretimle ilgili çalışmalarımızda kayıtların daha sağlıklı tutulması için gereken özeni göstermemiz gerekir. Tüm personelimize ve köylülerimize, üretim programlarının en yüksek seviyede gerçekleştirileceği bir 2015 yılı diliyorum" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman Ürünlerini Sınıflandırma Tatbikatları Dursunbey'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement