Orman Yangın Havuzunda Boğulan 2 Gencin Cenazeleri Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Orman Yangın Havuzunda Boğulan 2 Gencin Cenazeleri Toprağa Verildi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde girdikleri yangın söndürme havuzunda boğulan Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz'ın cenazeleri toprağa verildi.

20.07.2015 01:28  Güncelleme: 10:13

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde girdikleri yangın söndürme havuzunda boğulan Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz'ın cenazeleri toprağa verildi. Akrabaları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazeler, Dursunbey'in Doğancılar Mahallesi'ne getirildi. Helallik alınmasının ardından, cenazeler "harman yeri" olarak bilinen alana götürüldü.Cenazeler, kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

Törene, Karabulut ve Yılmaz'ın yakınları, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arslan ile vatandaşlar katıldı.Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesinden yeni mezun oldukları ve bu yıl üniversite için sınava girdikleri öğrenilen Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz, bayram nedeniyle akrabalarını ziyaret etmek için Dursunbey'e gelmiş, Orman İşletme Müdürlüğüne ait yangın söndürme havuzunda boğulmuşlardı.

Orman Yangın Havuzunda Boğulan 2 Gencin Cenazeleri Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman Yangın Havuzunda Boğulan 2 Gencin Cenazeleri Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement