Orman Yangınını İzleyen Çiftin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Orman Yangınını İzleyen Çiftin Ölümüne Neden Oldu

Orman Yangınını İzleyen Çiftin Ölümüne Neden Oldu

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde kullandığı lüks araç ile park ettikleri otomobilin içersinde orman yangını izleyen 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve 34 yaşındaki eşi Seyit Çekirge'nin ölümüne neden olmakla suçlanan 35 yaşındaki Ercan Mandıracı, verdiği ifadesinde, "Yolda seyir halindeyken önüme aniden birileri çıktı.

31.08.2015 16:39

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde kullandığı lüks araç ile park ettikleri otomobilin içersinde orman yangını izleyen 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve 34 yaşındaki eşi Seyit Çekirge'nin ölümüne neden olmakla suçlanan 35 yaşındaki Ercan Mandıracı, verdiği ifadesinde, "Yolda seyir halindeyken önüme aniden birileri çıktı. Direksiyonu kırınca kontrolü kaybettim. Kaza yaptım" dediği öğrenildi.

Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde oturan Seyit Çekirge geçtiğimiz cumartesi günü eşi Deniz ve ikiz çocuklarından 5 yaşındaki Ceren'i yanına alarak kullandığı 16 BYJ 39 plakalı otomobil ile şehir turuna çıktılar. Çekirge çifti daha sonra Mudanya Yolu üzerinde etkili olan ve 50 hektarlık alanın yanmasına neden olan orman yangınını izlemek için Mudanya'nın Tepedevrent Mevkii'ne geçtiler. Park ettikleri otomobilde yangını izleyen Çekirge çiftinin bulunduğu otomobile, yolda zig zag yaparak gelen Ercan Mandıracı'nın kullandığı 16 YJU 936 plakalı lüks otomobil çarptı. Kazada şoför koltuğunda oturan Seyit Çekirge ile yanında bulunan eşi Deniz Çekirge ağır yaralandılar. Daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan Seyit ve Deniz Çekirge çifti kurtaralamayarak, yaşamlarını yitirdiler. Çekirge çiftinin kızları Ceren'in yaralanmadığı kaza sonrası, kaçan sürücü Ercan Mandıracı jandarmaya teslim oldu.

Mudanya Jandarma Komutanlığı'nda sorgulaması tamamlanan Ercan Mandıracı'nın verdiği ifadede, "Ben yolunda gidiyordum. Bir anda önüme birileri çıktı. Direksiyonu kırdığımda kontrolü kaybedip park halindeki otomobile çarptım" dediği öğrenildi.

Kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenilen Ercan Mandıracı bugün alınan ifadesinin ardından Mudanya Adliyesi'ne çıkartıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orman Yangınını İzleyen Çiftin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serhat: Ercan Abi Adam gibi adamdır ölen 2 çifte allah rahmet eylesin ama çözümü bulunur İSYAN ETMEYE GEREK YOK 0 0 Yanıtla
  • Turgay: zaman zaman yaşın verdiği heyecanla herkes hız yapmıştır herkes trafik kurallarını çiğnemiştir. Hiç kimse klavye arkasından sallamasın ben dört dörtlük şoförüm kurallara tam uyuyorum diye... Ercan ve rahmetli aile sadece yanlış zamanda yanlış yerde olmalarıdır. Ama buda müslümanım diyenler için isyan edemeyeceği bir durumdur ecel çağırmış rahmetli aileyi.. Ercan klavye arkasından atıp tutan bir adam gecinenden daha adam daha efendi bir cocuktur. 0 0 Yanıtla
  • Sefa: Ne yolunda seyrediyordu yarış yapıyorlardı 0 0 Yanıtla

Advertisement