Ortaca Belediyespor'da Metin Yıldırım Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Ortaca Belediyespor'da Metin Yıldırım Güven Tazeledi

Ortaca Belediyespor\'da Metin Yıldırım Güven Tazeledi

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor’da olağanüstü genel kurul kongresi yapıldı.

18.01.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor'da olağanüstü genel kurul kongresi yapıldı. Kongrede Metin Yıldırım tekrar başkan seçildi.

Tek liste halinde gidilen olağanüstü genel kurul kongresinde Divan Başkanlığına Nail Dinç, Başkan Yardımcılığına Seyfi Avcı; katip Üyeliklere ise Mustafa Tütün ile Özkan Kalkan getirildi.

Divan Başkanlığının seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının bitiminde ise, Faaliyet Raporunu Bahadır Tuncer, Denetim Raporunu da Sinan tarafından okunup, oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan Olağan Üstü Genel Kurul Kongresi de Metin Yıldırım Başkanlığında Yeni Yönetim Kurulu Üyeliklerine Alim Uzundemir, Uğur Çöllü, Bahadır Tuncer, Ramazan Ayhan, Aziz Abay, Ferhat Ontaş, Orhan Karaçelik ve Saim Akdeniz seçildi.

Yapılan Olağan Üstü Genel Kurul Kongresinden sonra daha önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Metin Yıldırım;" Yeni Yönetim Kurulumuz hayırlı olsun. Amacımız Ortaca Belediye Spor'un alt yapısını güçlendirmek ve şu anda Bölgesel Amatör Liği'nin 10. grubunda mücadele eden takımımıza güç verip, istenilen puanları almak olacaktır. Bizim yönetim kurulu olarak Ortaca Halkının takımlarına sahip çıkmalarını istemektir. Şuanda alt yapımızda voleybol, basketbol ve U 12, U15, U16, U17 ve U 19 takımlarımız vardır.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden takımımız ikinci yarıya başlarken ilk yarıda şansız olarak kaybettiğimiz puanları telafi edecektir. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ortaca Belediyespor'da Metin Yıldırım Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement