Ortaca Belediyespor Kulübü'nden Vali Çiçek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor Kulübü'nden Vali Çiçek'e Ziyaret

Ortaca Belediyespor Kulübü\'nden Vali Çiçek\'e Ziyaret

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Ortaca Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

14.07.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Ortaca Belediye spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karaçelik, bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkan Ortaca Belediyespor Kulübü'nün formasını Vali Çiçek'e hediye etti. Ziyarette yaptığı açıklamada Ortaca Belediyespor'un yıllardır amatör kümelerde mücadele ettiğini bu yıl ise Bölgesel Amatör Lig'e çıktığını dile getiren Karaçelik, "Şu an Muğlapor Kulübü ile denk hale geldik. Kulübümüz bünyesinde çeşitli branşlarda bine yakın çocuğa spor eğitimi veriyoruz. Kulübümüzün faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yapılması için sizin hem maddi hem manevi anlamda desteğinize ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Çiçek, "Hediye ettiğiniz forma için teşekkür ederim. Ortaca'da sporun gelişmesi ve gençlerin sporla meşgul olması toplumda iyi bir gençliğin yetişmesine vesile olur. Belediye olarak kurduğunuz kulüple ilçede bir eksiği gidermiş oluyorsunuz. İlçemizde sporla ilgilenen bir gençliğin olması gurur verici. Farklı spor dallarında sporcu yetiştirme konusunda sorumluluk üstlendiğiniz için teşekkür ediyorum. Sporun ve kulübünüzün gelişmesi için imkanlarımız dahilinde hem maddi hem manevi destekte bulunmak bizim görevimiz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor Kulübü'nden Vali Çiçek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement