Ortaca İlk Hazırlık Maçında Umut Verdi - Son Dakika
Yerel

Ortaca İlk Hazırlık Maçında Umut Verdi

Ortaca İlk Hazırlık Maçında Umut Verdi

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni temsilcisi Ortaca Belediyespor, ilk hazırlık maçında oynadığı futbolla sezon öncesi umut verdi.

11.08.2015 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) yeni temsilcisi Ortaca Belediyespor, ilk hazırlık maçında oynadığı futbolla sezon öncesi umut verdi.

Ortaca Belediyespor 2015- 2016 BAL ligi hazırlıklarına Denizli Sarayköyspor karşılaşması ile başladı. Karşılaşmadan 85 nci dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 yenik ayrılmasına rağmen Ortaca oynadığı futbolla yeni sezon için umut verdi. Teknik direktör Egemen Urhan, her geçen gün daha hazır duruma geldiklerini ifade ederek, lige kadar çok iyi olacaklarının altını çizdi.

Bunun yanı sıra Ortaca Belediyespor ikinci hazırlık maçını ise 15 Ağustos Cumartesi günü BAL liginin bir diğer yeni takımı Kalespor ile Ortaca Ahmet Ateş stadında yapacak.

Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldırım; "Bu yıl oynayacağımız BAL ligi için hazırlıklarımızı yaptık. Takımımız hazırlık maçları ile lige hazırlanıyor. 15 Ağustos Cumartesi günü Ortaca Ahmet Ateş stadında Kalespor ile yapacağımız hazırlık karşılaşmasına tüm sporseverleri davet ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca İlk Hazırlık Maçında Umut Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement