Ortaca İztuzu ve Yuvarlakçay'da Tatilci Bereketi - Son Dakika
Güncel

Ortaca İztuzu ve Yuvarlakçay'da Tatilci Bereketi

Ortaca İztuzu ve Yuvarlakçay\'da Tatilci Bereketi

İztuzu ve Yuvarlakçay'da tatilci bereketiMUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ndeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı ile Köyceğiz İlçesi'ndeki serin sularıyla ünlü Yuvarlakçay, tatilcilerle dolup taşıyor.

10.07.2016 11:35

İztuzu ve Yuvarlakçay'da tatilci bereketi

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ndeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı ile Köyceğiz İlçesi'ndeki serin sularıyla ünlü Yuvarlakçay, tatilcilerle dolup taşıyor.

Yerli ve yabancı turistler, başta Dalyan'daki dünyaca ünlü İztuzu Plajı olmak üzere kentteki tesisleri doldurdu. İlçede bayramla başlayan tatilci hareketliliği hafta sonu da sürdü. Konaklama tesislerinde boş oda kalmadı. Dalyan'daki 7 kilometrelik sahil şeridi de gün içinde Rio sahillerini aratmadı. Termometreler güneş altında 46 dereceyi gösterirken, tatilciler serinlemek için plajlara ve soğuk su başlarına akın etti. Plajları dolduranlar, bol bol denize girip güneşlendi, su sporları yaptı.

Köyceğiz'in serin sularıyla ünlü doğa güzelliği Yuvarlakçay ise yemyeşil bir doğada serinleyerek piknik yapmak isteyenlerin tercihi oldu. Dalyan Kanalı'ndaki tekne turlarına ilgi nedeniyle liman neredeyse boşaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca İztuzu ve Yuvarlakçay'da Tatilci Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement