Ortak İftar Coşkusu Yediler Mahallesi'nde Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Ortak İftar Coşkusu Yediler Mahallesi'nde Yaşandı

Ortak İftar Coşkusu Yediler Mahallesi\'nde Yaşandı

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “9 Mahallede 9 İftar Yemeği” programları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

25.06.2015 11:45

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "9 Mahallede 9 İftar Yemeği" programları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor. İftar yemeklerinde mahalle sakinleri bir araya gelerek hep birlikte oruç açmanın hazzını yaşıyor.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Mahalle İftarları programlarının üçüncüsü Yediler Mahallesi Zafer İlkokulu bahçesinde düzenlendi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve mahalle sakinleri katıldı. Program Besmele İlahi Gurubu'nun seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler ve okunan Kur'an-ı Kerim ile başladı.

İftar öncesinde Başkan Bakıcı, bütün masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla görüştü, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Ezanın okunarak oruçların açılmasının ardından dualar edildi. Burada mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı "Bizler Bozüyük'e hizmet etmeye geldik, sizlerle beraber olmaya geldik. Sadece seçim zamanlarında değil her zaman sizlerle birlikte olalım istiyoruz ve şu anda da böyle güzel bir toplulukta iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konuşmasında Yediler Mahallesi'ne yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı; mahalle konağının inşaatının devam ettiğini ve yaklaşık 6 ay sonra açılışının yapılacağını, Zafer İlkokulu bahçesine yapılan sentetik sahanın hizmete girdiğini bunun yanında eski adıyla Sağlık Meslek Lisesi'nin bahçesine ikinci bir sentetik saha daha yapılarak çocuklara armağan edileceğini, Bozüyük'ün ilk seyir terasının bu mahalleye yapılmaya başladığını ve 4 ay sonra buranın da hizmete gireceğini anlattı.

Başkan Bakıcı, konuşmasının ardından çocuklar için hazırlanan pamuk şeker tezgahının başına geçerek çocuklara pamuk şeker ikram etti.

İftar programının ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Albay İbrahim Çolak Köşkü'ne geçerek burada belediye tarafından ücretsiz olarak yapılan çay ve kahve ikramına katıldı. Çay ve kahvelerini doyumsuz Bozüyük manzarası ile birlikte yudumlayan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler günü yorgunluğunu burada vatandaşlarla birlikte attı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortak İftar Coşkusu Yediler Mahallesi'nde Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement