Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına Eravcı, Seçildi - Son Dakika
Yerel

Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına Eravcı, Seçildi

Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına Eravcı, Seçildi

Osmancık Kent Konseyi Başkanlığı'na Türk Diyanet Vakıf Sen Osmancık Temsilcisi Ayhan Yılmaz Eravcı seçildi.

18.06.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Kent Konseyi Başkanlığı'na Türk Diyanet Vakıf-Sen Osmancık Temsilcisi Ayhan Yılmaz Eravcı seçildi.

İlçedeki bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen Osmancık Kent Konseyi Genel Kurulu'nun açılışında konuşan Belediye Başkanı Hamza Karataş, kent konseylerinin, yaşadığı şehirde sorumluluk sahibi olan kurumların oluşturduğu bir kuruluş olduğunu belirtti.

Osmancık Kent Konseyi'nin, ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için mücadele edeceğine inandığını ifade eden Karataş, şunları kaydetti:

"Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehirde iyi şeylerin olması lazım. İlçemizin kalkınması, gelişmesi ve güzelleşmesi lazım. Kısaca daha yaşanılabilir bir kent olması lazım. Ben buraya katılan herkesin bu bilinçte olduğunu düşünüyorum. Şehrimizin kalkınıp, gelişmesi ve güzelleşmesi için kimin ne projesi varsa gelecek kent konseyinde dile getirecek. Biz orada tartışacağız, projeler geliştireceğiz ve şehrimizin kalkınması için eylem planları oluşturacağız. Yani kent konseyi belediye çalışmalarımızda bize hep rehberlik edecek. Biz belediye olarak kent konseyinden çok şey bekliyoruz ve bizim çalışmalarımıza da inşallah ışık tutacaktır."

Konuşmaların ardından iki liste halinde seçime gidildi. Yapılan oylamada adaylardan Bilal Çevrim 36 oy alırken, Ayhan Yılmaz Eravcı 68 oyla Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Osmancık Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu ise Özkan Arslan, Sema Yılmaz, Mehmet Yonar, İhsan İpek, Ahmet Geylan ve Faruk Delibaş'tan oluştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmancık Kent Konseyi Başkanlığına Eravcı, Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement