Osmancık'ta Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı

Osmancık\'ta Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı

Çorum Osmancık'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92. yılı yapılan etkinliklerle kutlandı.

29.10.2015 17:11  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir gün önce Kortej yürüyüşü ve Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar TC. Ziraat Bankası kavşağında yapılan kutlama töreni devam etti. Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu makamında tebrikleri kabul etti.

Törene Osmancık kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serhan Tongüç, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Enver Baltürk,Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama töreni protokol üyelerinin öğrenci ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile başladı. Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu halka hitaben günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.
Demircioğlu: "Gururla söyleyebilirim ki, Türkiye Cumhuriyeti, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucularının tasavvur ettikleri doğrultuda modern, demokratik, laik ve hür bir devlet olarak ilerleyişine 92 yaşında da devam etmektedir ve bununla iftihar etmek en tabii hakkımızdır. Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri ve ruhuyla 1923'te başlayan atılımlarla, devletimiz ve milletimiz çağdaşlaşma ve kalkınma yolunda çok önemli mesafeler aldı. Fakat, unutmamak gerekir ki bugün de milli dayanışma ruhu içinde geleceğe dönük ve yaratıcı bir vizyonla yürümek zorundayız." Şeklinde konuştu.

Tören öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam etti.Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken Bayrak flama ve okulların yer aldığı kortej geçişinin ardından tören sona erdi.

HABER:Mustafa ULUSOY


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Cumhuriyet Bayramı Törenlerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement