Osmancık'ta "Galeri İlhan" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta "Galeri İlhan" Açıldı

Osmancık\'ta "Galeri İlhan" Açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde her türlü otomobilin satışı yapıldığı "Galeri İlhan" yapılan görkemli bir törenle kurban kesilerek açıldı.

04.04.2015 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık ilçe Merkezind, Otomotiv ikinci el araç alım satım firması "Galeri İlhan" ın açılışı yoğun bir davetli katılımı, yapılan dualarla gerçekleşti.

Cumhuriyet Mahallesi Emek Sitesi (Domates Evler) İstanbul- Samsun D-100 karayolu kenarında hizmete giren "Galeri İlhan" açılışını AK Parti Kurucu başkanlardan,Eski AK Parti ilçe Başkanı İşadamı kuyumcu Hacı Bayram İlhan ile CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur yaptı.

Hasan Akbaba Hoca'nın yaptığı duaların ardından Eski AK Parti ilçe Başkanı İşadamı kuyumcu Hacı Bayram İlhan ile CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesini kesti.

Katılımın oldukça yoğun olduğu açılışa siyasi parti ve Sivil Toplum örgütü temsilcileri, işadamları ve esnaflar katıldı.

Çeşitli ikramların da bulunduğu açılışta kurdele kesimi öncesi birçok işadamı ve esnaf "Galeri İlhan" sahibi Ahmet İlhan'ı tebrik ederek açılışının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Ahmet İlhan açılışta tüm hemşerilerilere teşekkürler ederek, " iş yerlerinin devamlılığı müşterileriyle olan memnuniyetine bağlıdır. Bizlerin hizmeti, vatandaşa ikinci el araç olarak alımda ve satımda en güzelini sunabilmektir. Onun için alım satımda gereken hassasiyeti göstermek hepimizin boynunun borcudur.Osmancık'ta müşterilerimize ikinci elde en güzelini, en güvenlisini, en temizini bulundurmak ilk pirensibimizdir. Bu güveni sağlayabilirsek ne mutlu bize" dedi.

Açılış, ikramlar ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. Açılışın ardından, davetliler iş yerini gezerek, bol kazançlar diledi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta 'Galeri İlhan' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement