Osmancık'ta Sel Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Sel Korkuttu

Osmancık\'ta Sel Korkuttu

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel korkulara neden oldu.

13.09.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık ve çevresinde son günlerde aralıklarla etkili olan sağanak yağışların yol açtığı, sel çay nahallesinde bazı yolları vurdu.

Çay mahallesinde Dodurga yolu üzerinde bulunan köprünün tıkanması üzerine sel suları yön değiştirince o bölgede bulunan bir çok vatandaş büyük bir tehlike atlattı. Selin getirdiği çamur ve toprak caddeyi çamurla doldurdu.

Osmancık ilçesi'nde şiddetli yağış sonrası çay mahallesinde meydana gelen sel köprüye sığmayarak yollara taştı. Dün akşam saatlerinde etkili olan yağmur sonrası ilçenin birçok yerinde dere ve çaylar taştı.Osmancık belediyesine ait vidanjör sel anında yolları ve Çayı kontrol etti.

Çay mahallesinde felaketin eşiğinden dönülürken 1 araç sele kapılma riski yaşarken köprüye takılan ağaç ve tahta parçaları yüzünden çay kenarındaki evlerde korku ve panik yaşandı.

Dere taşkınları nedeniyle Çay mahallesini çarşıya bağlayan yollar yaya ulaşımına kapandı. Büyük korku yaşayan çay kenarında evi bulunan vatandaşlar çayda selin getirdiği çamur ve pislikleri kendi imkanları ile temizlenirken ardından Osmancık belediyesine ait kepçe geldi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Sel Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement