Osmancık´ta Terör Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Osmancık´ta Terör Protesto Edildi

Osmancık´ta Terör Protesto Edildi

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde terör örgütü PKK 'nın Hakkari Dağlıca´da askeri konvoya kurdukları pusu yapılan yürüyüşle protesto edildi.

08.09.2015 00:31

Osmancık Ülkü Ocakları tarafından terör örgütü PKK´nın Hakkari Dağlıca bölgesindeki hain saldırısını protesto etmek amacıyla Büyük Türk Bayrakları ile yürüyüş düzenlendi. Osmancık Saat Kulesi meydanında toplanan kadın erkek yüzlerce kişi şehitler için saygı duruşunda bulunarak sloganlar atıldı.

Türk Eğitim Sen Osmancık İlçe Temsilcisi Salim Sal Grup adına bir açıklama yaptı:

"Hakkari ili Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından haince pusuya düşürülen ve ne yazık ki çıkan çatışmalarda şehit düşen kardeşlerimiz olmuştur. Akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapmış olduğu açıklamaya göre 16 askerimiz şehit düşmüş, 6 askerimiz yaralanmıştır. Ne vahim bir durumdur ki Türk milleti yaşanılan bu vahim ve kalleş saldırıyı 24 saatlik süre içerisinde kendi ülkesinin yetkili makam ve mercilerinden değil sosyal medya ve uluslar arası haber ajanslarından öğrenmiştir.Bu durum karşısında "Çözüm Süreci" adı altında yürütülen tüm faaliyetlerin buzdolabına değil öldürülen teröristlerle birlikte gömülmesini istiyoruz. Yapılan yanlışlardan acilen dönülmesini, ülkenin birlik ve beraberliği konusunda atılacak adımların şu zamana kadarki yapılan hatalardan ders çıkarılarak atılmasını temenni ediyoruz. Bu vatan için hepimiz canımızı seve seve vermeye razıyız, bizim itirazımız göz göre göre askerimizi, polisimizi ateşe atan uygulamalarıdır. Askere vur yetkisi vermeyen, polisimizi karakola hapseden zihniyeti lanetliyoruz."şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

Grup daha sonra ellerinde Türk bayrakları ile "Ne Mutlu Türküm Diyene!... Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez !.." şeklinde atılan sloganlar eşliğinde Askerlere destek ve moral için İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar yürüdü. Topluca okunan İstiklal Marşının ardından grup taşkınlık yapmadan sessizce dağıldı.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık´ta Terör Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • anadolu: Allah rahmet eylesin cennet mekan olsun... 0 0 Yanıtla

Advertisement