Osmancık'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Osmancık\'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile bir vincin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.

06.09.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile bir vincin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karayolları Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Erzincan'ın Refahiye ilçesinden İstanbul'a izin dönüşü yapan Taştan Irmak (35) yönetimindeki 34 AB 4540 plakalı otomobil, Karayolları Kavşağı'na geldiği sırada kırmızı ışıkta durdu. Aynı istikamette seyir halinde olan Mahmut Yeşildağ (31) yönetimindeki 06 BP 0832 plakalı vinç, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulmaya başlayan otomobil, kavşak içerisinde takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Taştan Irmak ile otomobilde bulunan eşi Nesrin Irmak (33) ve kızları Meryem Ahsen Irmak (3) yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, kaza kırım ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobilden çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement