Osmaneli'de "Doğa" Projesi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de "Doğa" Projesi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, TÜBİTAK hibeli İstanbul Ticaret Üniversitesi projesinin Osmaneli ilçesinde "Doğa eğitim" projesinin uygulanacağı bildirildi.

21.07.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, TÜBİTAK hibeli İstanbul Ticaret Üniversitesi projesinin Osmaneli ilçesinde "Doğa eğitim" projesinin uygulanacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, hedef kitlenin doğayla buluşması, doğa dilini anlaması ve eğitimi konusunda formasyon kazanmalarına katkıda bulunmak, çevre ve doğa konularında toplumsal duyarlılığın artmasını sağlayan projeye Osmaneli Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Yabani Hayat Derneği ile İstanbul Ticaret Odası destek vereceği kaydedildi.

Proje Koordinatörlüğünü Prof. Dr. İdris Oğurlu'nun yapacağı ve 50 akademisyenin katılımıyla kentin doğa yapısının incelemeye alınacağı ve çalışmalar sonucunda doğa yapısının kitapçık halinde yayınlanacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Münür Şahin, İstanbul Ticaret Üniversitesinin ilçeye olan ilgisinden memnun olduklarını dile getirerek, hazırladıkları iki tanıtım kitapçığın yakında yayınlanacak olmasından, Osmaneli'nin tarihi evlerini, sokak yapısını, doğasını, kentsel planlamasını esas alan çalışmalarından dolayı İstanbul Ticaret Üniversitesi ve akademisyenlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 'Doğa' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement