Osmaneli'de İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'de İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Osmaneli\'de İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

27.02.2014 16:15  Güncelleme: 16:16

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün sabah saatlerinde Çerkeşli köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan Sakarya istikametine Gitmekte olan Şerafettin Toprak'ın (26) kullandığı 35 BH 4082 plakalı otomobil ile, karşı yönden gelmekte olan Abdullah Kutluay'ın kullandığı (37) 17 DD 156 plakalı otomobil henüz belli olmayan bir sebepten dolayı Çerkeşli köyü yakınlarındaki Pekmezci rampaları mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın da hasar gördüğü kazada sürücü Şerafettin Toprak ve yanında yolcu olarak bulunan Devran Oğuz ve diğer araç sürücüsü Abdullah Kutluay yaralandılar. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılara ilk müdahale yapıldı. Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, daha sonra Sakarya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların vücutlarında çeşitli kırıklar olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli'de İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement