Osmaneli'de "Mesleki Çalışma Programı" - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de "Mesleki Çalışma Programı"

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, "mesleki çalışma programı" kapsamında öğretmenlere seminer düzenlendi.

26.06.2015 12:32

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, "mesleki çalışma programı" kapsamında öğretmenlere seminer düzenlendi.

İl  Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen seminerde, önemli olanın öğrencilerin gönlüne girebilme ve kalplerinde yer edinebilmek olduğunu belirterek, bütün öğretmenlerin gayesinin bu olması gerektiğini söyledi.

Lise son sınıfta okuyan öğrencin 10-15 yıl sonra karşılarına öğrenci velisi olarak çıkabileceğini anlatan Altınkaynak, şöyle konuştu:

"Aslında bizler geleceğin velilerini de yetiştirmiş oluyoruz. Bu sayede öğrencisi ile okulu ile iç içe ve son derece ilgili bir veli profilini de oluşturmak bizlerin elinde. Ekip ruhuyla hareket etmeliyiz. Hep birlikte hareket ederek, aynı yöne bakarsak her şeyi başarabiliriz. Okullarımızın en büyük özelliği, öğrencilerimizi hayata hazırlayacak olmasıdır. Öğrencilerimizi hayata hazırlamalıyız. Sadece akademik başarı yetmiyor. Sistemin içindeki bireyler bizim ürünümüz. Bu öğrenciler sizin gerçeğiniz, bu gerçeklerle yüzleşin. Başka bir mesleğin öğretmenlik kadar sorumluluğu yoktur. Bizler bu işi profesyonel olarak yapan insanlarız. Bizim sorumluluğumuz bütün toplumu kapsamaktadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 'Mesleki Çalışma Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement