Osmaneli'de Serinlemek İçin Sakarya Nehrine Giren Gence Ulaşılamadı - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'de Serinlemek İçin Sakarya Nehrine Giren Gence Ulaşılamadı

Osmaneli\'de Serinlemek İçin Sakarya Nehrine Giren Gence Ulaşılamadı

BİLECİK (İHA) – Bilecik’in Osmaneli ilçesinde serinlemek için girdiği Sakarya nehrinde kaybolan 22 yaşındaki genci arama çalışmaları için deniz polisinin gelmesinin beklendiği bildirildi.

18.07.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Osmaneli ilçesinde serinlemek için girdiği Sakarya nehrinde kaybolan 22 yaşındaki genci arama çalışmaları için deniz polisinin gelmesinin beklendiği bildirildi.

Selimiye köyü Kum Ocağı mevkiinde iş makinesi operatör yardımcısı olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Bayram Memişoğlu, serinlemek amacı ile sabah saatlerinde Sakarya nehrine girdi. Bir süre sonra yardım isteyen Memişoğlu'nun, aynı yerde çalıştığı arkadaşı Engin Güneş'in çabasına rağmen suya kapılıp kaybolduğu bildirildi. Arkadaşının haber vermesi ile bölgeye jandarma ekipleri geldi. Olay yerini koruma altına alan ekipler, bölgede yüzeysel incelemelerde bulunduğu görgü şahitlere ile görüştü. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin bölgeye gelmesine rağmen, arama ve kurtarma çalışmalarının yasal olarak deniz polisi tarafından yapılacağı belirtildi.

İlerleyen saatlerinde bölgeye gelen C. Savcısı, incelemelerin ardından görgü şahidi olan Engin Güneş'in de ifadesini aldı. Güneş, aynı şirkette çalıştıkları arkadaşının serinlemek için suya girdiğini, ancak bir süre yardım çağrısı yaptığını anlattı. Yanına koştuğunda Bayram Memişoğlu'nun suya batıp çıktığını, kurtarmak için elini tuttuğunu söyleyen Güneş, ancak Sakarya nehrindeki akıntıya gücünün yetmediğini, arkadaşının suda kaybolduğunu ifade etti.

Jandarmanın bölgedeki güvenlik önlemleri sürürken, Ankara'dan gelecek deniz polisi ekiplerinin olay yerine ulaşmalarının geç olabileceği, arama ve kurtarma çalışmalarının yarına sarkabileceği belirtiliyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli'de Serinlemek İçin Sakarya Nehrine Giren Gence Ulaşılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement