Osmaneli Emniyet Müdürü Görgün'den Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Emniyet Müdürü Görgün'den Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti

Osmaneli Emniyet Müdürü Görgün\'den Belediye Başkanı Şahin\'e Veda Ziyareti

Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e makamında veda ziyaretinde bulundu.

21.09.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e makamında veda ziyaretinde bulundu.

Dört yıldır Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü görevini sürdüren Hicri Görgün, yaptığı açıklamada Başkan Şahin'e ve kurum personeline veda ziyaretine geldiğini anlatarak, "Dört yıldır Osmaneli'ndeki görev süremde belediyenin şahsıma ve personelime göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmek için ilçeden ayrılmadan önce veda ziyaretine geldim. Osmaneli'den güzel anı ve dostluklarla ayrılacağım" dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de, Emniyet Müdürü Hicri Görgü'ne yeni görevinde başarılar diledi. Şahin, "Görev süresince Osmaneli'nin emniyeti, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden şahsının ve personelinin canla başla çalıştığını ben yakinen biliyorum, Yine Osmaneli gençlerinin bilgilendirilmesi için yaptıkları sosyal etkinlikler ve verdikleri emekler için de kendisine teşekkür ederim. Ayrıca Osmaneli' de göreve başlayacak olan yeni Emniyet Müdürümüz Mustafa Tezcan Alaç'a da görevinde başarılar dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Emniyet Müdürü Görgün'den Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement