Osmangazi Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Hız Kesmiyor

Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Modern Bir Görünüme Kavuştu

19.09.2014 12:04

Osmangazi Belediyesi tarafından Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne kazandırılan bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı. Başkan Mustafa Dündar, üreten, düşünen, okuyan, araştıran ve geleceğe güvenle bakan bir gençlik yetiştirmek adına, eğitim alanındaki yatırımlarına yeni dönemde de kesintisiz bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Bugüne kadar ilçedeki 200'den fazla okula hizmet götüren Osmangazi Belediyesi, eğitim gönüllüsü olarak çalışmaya devam ediyor. Osmangazi Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar ile Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi, yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu. Yürütülen çalışmalar kapsamında okula spor sahası ve dinlenme alanı yapılırken, bahçe duvarı tamamen yenilendi. Yapılan düzenleme ile 2 olan okul giriş çıkışı 3'e çıkarttırılarak giriş çıkışların daha rahat olmasına olanak sağlandı. Olası bir afet anında öğrencilerin hızla okulu boşaltmaları için tahliyeyi kolaylaştıracak bir rampa inşa edildi. Ayrıca bu çalışmalarla birlikte, okul önündeki trafiği rahatlatmak amacıyla 2. Kulluk Sokağın devamı olan çıkmaz sokak da açılarak, ana artere bağlandı.

Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne kazandırılan hizmetlerin açılış törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Nejdet Sezer, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Törende yaptığı konuşmada, eğitime alanında yaptıkları hizmetleri kesintisiz sürdürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Bizler ilçemizin ihtiyaç duyduğu her alanda proje üretiyoruz. Okullarımıza yaptığımız yatırımlarımız da, bu çalışmalarımızın bir parçası. Çocuklarımız ve gençlerimiz, güvenli ve verimli bir eğitim ortamında geleceğe hazırlansınlar diye, bugüne kadar 200'den fazla okulumuzda çeşitli hizmetler gerçekleştirdik. Bugün de, Şubat ayında Cem Sultan Lisemizde başlattığımız çalışmalarımızı hızla tamamlayarak, yeni eğitim öğretim yılına yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak hayata geçirdikleri hizmetler içerisinde, kendilerini en çok mutlu eden ve gurur veren hizmetin, eğitim alanında yapılan hizmetler olduğunu kaydeden Başkan Dündar, " Türkiye'mizin geleceği olan gençlerin çok daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için Bursa'nın eğitim alanındaki en önemli projelerinden olan Hamitler Murad Hüdavendigar Lisesi ve Eğitim Kompleksi ile Mutlular Mahallesi Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu projelerini hayata geçirdik. Her iki okulumuz da, çocuklarımıza ihtiyaç duydukları hizmeti sunacak önemli yatırımlar.İnşaatı hızla süren ve inşallah 2015-2016 eğitim öğretim yılına yetişecek olan Murad Hüdavendigar Lisesi, laboratuvarları, çok amaçlı salonları, kütüphaneleri, spor salonları ile yatılı olarak tasarlanmış ve örnek bir eğitim kampüsü olacak. Osmangazi İlköğretim Okulu da 24 dersliği, modern mimari özellikleri ile mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek" diye konuştu.

Yaptıkları hizmetlere karşılık gençlerin okumaları, kendi geleceğinizi sağlam temeller üzerine kurmaları, ailesine ve ülkesine faydalı birer birey olarak yetişmelerinin kendileri için en büyük teşekkür olacağını belirten Dündar, "İnşallah, planladığımız geleceği hep birlikte oluşturacağız. Ben Cem Sultan Lisemizin ve yeni eğitim öğretim yılının bir kez daha tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Dündar, konuşmasının sonunda 2013-2014 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu olan, Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Futbol takımını da tebrik etti.

Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Erel de, Osmangazi Belediyesi'nin ilçedeki okulların en büyük destekçisi olduğunu, okullarına yapmış olduğu hizmetler için Başkan Dündar'a teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Okul Aile Birliği adına bir öğrenci de, Başkan Dündar'a çiçek vererek teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement