Osmangazi'den 7 Maçlık Galibiyet Serisi - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'den 7 Maçlık Galibiyet Serisi

Osmangazi\'den 7 Maçlık Galibiyet Serisi

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol takımı, karşılaşmadan 46-21 galip ayrıldı.

02.03.2015 11:17

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu'nun da izlediği karşılaşmayı farklı kazanan Osmangazili hentbolcular, ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Dikkaldırım Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Osmangazi Belediyespor, baştan sona üstün bir performans sergiledi. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte rakip kaleye arka arkaya sayılar atan, yaptığı sıkı savunmayla kalesini de sayıya kapayan Osmangazili hentbolcular, ilk yarıyı 12 sayı farkla 22-10 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da Osmangazi Belediyespor üstünlüğünü sürdürdü ve farkı iyice açarak, karşılaşmayı 46-21 kazanarak puanını 30'a yükseltti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynayacağı Sivas 4 Eylül Belediyesi karşılaşmasının kötü hava koşullarından dolayı ertelenmesi nedeniyle maç eksiği bulunan Osmangazi Belediyespor, bu sezon oynadığı 17 karşılaşmanın 15'inden galibiyetle ayrıldı. Ligde en son 11'inci hafta mücadelesinde Genç Uşak Spor Kulübü'ne mağlup olan Osmangazi Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, maç eksiğine rağmen liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'den 7 Maçlık Galibiyet Serisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement