Osmaniye'de Amcanın Üç Yeğenini Öldürmesi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Amcanın Üç Yeğenini Öldürmesi

Cinayete neden olan husumetin iki yıl önce ormandan ağaç kesme şikayeti üzerine başladığı ileri sürüldü.

02.07.2014 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düziçi ilçesinde bir kişinin, biri kadın üç yeğenini öldürmesiyle sonuçlanan husumetin, iki yıl önceki ormandan ağaç kesme şikayeti üzerine başladığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Karkın Mahallesi'nde Ali B'nin, tartıştığı yeğenleri Murat (23) ve Hüseyin Bekmez (22) ile ablaları Aysel İdil'i (27) av tüfeğiyle vurarak öldürmesiyle sonuçlanan olaya, zanlının kardeşi ve hayatını kaybeden yeğenlerinin 2 yıl önce ormanlık alandan ağaç kesme şikayeti neden oldu.

Bu olay yüzünden aralarında husumet bulunduğu, yaklaşık altı ay önce köy muhtarının araya girmesiyle ailelerin barıştırıldığı ancak iki ailenin erkek kardeşlerinin geçen hafta ilçe merkezinde kavga ettikleri öğrenildi.

Bu arada, görgü tanıkları Aysel Bekmez'in, harmana yardım amacıyla baba evine geldiğini, 2 ve 4 yaşında iki kızının bulunduğunu, büyük kızı T'nin saldırıya tanık olduğunu ve uzun süre kan kaybeden annesinin başında ağladığını belirtti.

Öte yandan, ormanlık alana kaçan zanlı Ali B'nin polisle irtibata geçtiği, çocuklarını gördükten sonra teslim olmayı teklif ettiği bildirildi.

Polisin, güvenlik nedeniyle Ali B'nin çocuklarını uzaklaştırdığı ve evi güvenlik kordonu altına aldığı kaydedildi.

Ali B, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen yeğenleri Aysel İdil (27), Murat Bekmezli (23) ve Hüseyin Bekmezli'ye (22) Karkın Mahallesi'nde çıkan tartışma sonrası av tüfeğiyle ateş ederek öldürmüştü. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Amcanın Üç Yeğenini Öldürmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement