Osmaniye Osb'den Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Osb'den Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini ağırladılar.

23.07.2014 09:47  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine Osmaniye Vali Yardımcıları, Ali Çağlar, Mehmet Öz, Dr. M.H. Nail Anlar,Osmaniye İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yüreklier, Osmaniye Belediye Başkan Vekili Hayrettin Aslan, bölgemizin büyük sanayicilerinden Sayın Fuat Tosyalı, Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Şerif Tosyalı,Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah İlbeyli, Salih Çiftçi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Turgut Çalışkan, Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinleri ve bölge sanayicileri katıldı.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Tosyalı yaptığı açılış konuşmasında,her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine bu yıl Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini de dahil ettiklerini ifade ederek,"Yaşlılarımızı onura etmek ve yalnız olmadıklarını hatırlatmak adına bu yıl ki, geleneksel yemeğimize Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini de dahil ettik. Onlarda iftar yemeğimize ayrı bir anlam ve güzellik kattılar. İftar yemeğimize katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Diğer yandan yemeğimize katılan tüm sanayici dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinleri adına Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı'ya nazik davetinden dolayı çiçek takdim edilerek teşekkür edildi.

Osmaniye Vali Yardımcısı Dr.M.H.Nail Anlar tarafından yapılan teşekkür konuşmasının ardından iftar yemeği son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Osb'den Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement