Osmanlıspor Kamp Çalışmaları İçin Hollanda'da - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor Kamp Çalışmaları İçin Hollanda'da

Osmanlıspor Kamp Çalışmaları İçin Hollanda\'da

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Ankara’da tamamlayan başkent ekibi, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda’ya gitti.

20.07.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Ankara'da tamamlayan başkent ekibi, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gitti.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'ya gitti. 4 Temmuz'da Ankara'da kendi tesislerinde yeni sezon çalışmalarına başlayan başkent ekibi, iki günlük bayram izninin ardından Hollanda Arnhem yakınlarındaki Hotel Klein Zwitserland'da ikinci etap kamp çalışmalarının startını verdi. Tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki mor-sarılı ekip, 1 Ağustos tarihine kadar Hollanda'daki çalışmalarını devam ettirecek ve bu süre içerisinde 4 hazırlık maçı oynayacak. Başkent ekibi, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Veria FC, Hollanda Süper Lig ekiplerinden Willem II ve Hollanda 2. Lig ekiplerinden Go Ahead Eagles takımlarıyla karşılaşacak. Daha sonra Ankara'ya dönecek olan Osmanlıspor, 7-9 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek TSYD Ankara Turnuvası'na katılacak.

İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Hollanda'ya giden Osmanlıspor akşam saatlerinde ilk antrenmanına çıktı. Teknik adam Akçay nezaretinde kampın yapıldığı Hotel Klein Zwitserland'ın sahasında ilk antrenmanına çıkan Osmanlıspor, çalışmalara 45 dakika süren ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 45 dakika taktik ağırlıklı çalışma yapan başkent ekibi günün ilk antrenmanını tamamladı.

Osmanlıspor, bugün sabah 11.00 ve akşam 18.00'de olmak üzere yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını devam ettirecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Osmanlıspor Kamp Çalışmaları İçin Hollanda'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement