Otel Çalışanları TEMA Üyesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Otel Çalışanları TEMA Üyesi Oldu

Otel Çalışanları TEMA Üyesi Oldu

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan, iki beş yıldızlı otelin 100 çalışanı TEMA'ya üye oldu.

12.07.2014 13:29  Güncelleme: 15:10

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan, iki beş yıldızlı otelin 100 çalışanı Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'na (TEMA) üye oldu.

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan, Topkapı Palace ile Kremlin Palace Hotel'de çalışan 100 personel TEMA'ya üye oldu. Kremlin Palace Hotel'de düzenlenen törene, TEMA Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, TEMA Manavgat Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Yağmur Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencileri 'Minik TEMA'lar', Otel Yöneticileri ve üye personel katıldı. Törenle üye kartlarını alan ve rozetlerini takan personel, çevreye olan duyarlıklarını da göstermiş oldu.

Törende WOW Topkapı Palace Operasyon Müdürü Alparslan Güney, " WOW Hotels olarak çevre bilince çok önem veriyoruz. Bunu da eğitimler ile destekliyoruz. Bugün otel personellerimizden 100 kişi TEMA'ya üye oldu" dedi.

ÇEVRECİ TURİZMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR

TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora ise, TEMA olarak Türkiye genelinde 500 bin üyeye ulaştıklarını söyledi. Malbora, "100 otel çalışanı TEMA Vakfı'na üye oldu. Bu dönemde özellikle çevreye duyarlı olmak en güzel duygulardan birisidir. Otelde çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çevre bizim için ve geleceğimiz için çok önemlidir. Bizler hayatı geleceğe taşıyan birer bireyleriz. TEMA Vakfı olarak çevreci turizmcilere çok ihtiyacımız var" dedi.

TEMA'ya yeni üye olan 100 personel ve otel yönetiminin katıldığı törenden sonra çocuklar ile mini kulübe gidilerek, çevre temalı resimler çizildi ve ardından yeni üyeler hep birlikte günün anısına otel bahçesine bir fidan dikildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otel Çalışanları TEMA Üyesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement